ArtZoona má vlastní tým pečlivě vybraných pedagogů a lektorů, každý z nich je něčím výjimečný a autentický a díky tomu je každá lekce unikát. Svěřte se do rukou hvězd! U nás učí ti nejlepší v oboru.

Mgr. Veronika Zídková
Art vedení ArtZoony pro kluky a holčičky

Kvalifikovaný taneční pedagog, práci s dětmi se věnuje přes 20 let. Vede úspěšný taneční soubor Dětský balet Praha a mimo výuky dětí vytváří krásné choreografie, připravuje celovečerní představení a pořádá taneční soutěže. Více

Tereza Němcová Petrášková
Herečka, režisérka, vede dramatický kroužek

Absolventka konzervatoře, oboru hudebně-dramatického. Hostovala v Divadle Na Vinohradech, v Jihočeském divadle, ve Švandově divadle. V současnosti působí v Divadle Na Jezerce, kde hraje v mnoha představeních. Má za sebou  mnoho filmových a seriálových rolí – Casting na lásku, Dobrá čtvrť, Dámě kord nesluší aj.

Ludmila „Lilly“ Semelová
Několikanásobná mistryně ČR v moderní gymnastice

Lilly je bývalou reprezentantkou, účastnicí mezinárodních závodů, mistrovství republiky i Evropy. V současnosti se věnuje nejen trénování v ArtZoone, ale také vystupování. Působí v muzikálech Hudebního divadla Karlín a se skupinou Pyroterra vystupuje ve světelně-ohnivých show u nás i zahraničí.

Lucie Vačkářová – Gančeva
Pedagožka taneční gymnastiky pro děti na Státní konzervatoři Praha, produkční, choreografka

Studovala obor klasický tanec na konzervatořích v Sofii, Brně a Praze. Poté si v evropských divadlech rozšířila zkušenosti i v oboru moderního tance. Dlouhodobě spolupracuje s pražskou FAMU na filmových choreografiích, navíc vede taneční průpravu na několika zahraničních školách v Praze, včetně výuky v Dětském baletu Praha. 

Anna Sčekaleva
Pedagog klasického tance a scénické praxe na Taneční konzervatoři hl.m. Prahy

Působila 13 let jako sólistka v Baletu Státní opery Praha. Mezi nejvýznamnější role patřily Titanie ve Snu noci svatojánské a Odetta v Labutím jezeře, za které byla nominována i na cenu Thálie. 

Saša Bulatová
Lektor moderní gymnastiky, lékař rehabilitační kliniky, dohlíží na zdraví dětí

Již 18 let se věnuje moderní gymnastice a učí děti. Vlastní titul Kandidát u mistryně sportu a Mistryně sportu v moderní gymnastice na Ukrajině. Pracuje navíc jako doktorka na Rehabilitační klinice, a proto skvěle doplňuje náš tým a dohlíží na zdraví vašich dětí.

Jana „LA CHIRI“ Haluková
Choreografkla, tanečnice, lektorka Flamenca

La Chiri se věnuje flamencovému umění již 25let. Flamenco studovala několik let na nejprestižnějších flamencových školách v Seville v AndaluziiLa. V Praze vystupovala ve Vinohradském divadle, Divadle ABC, Divadle v Celetné aj. Jako producentka i umělkyně se podílela na Flamencových Festivalech v ČR i na Slovensku. Vytvořila nový styl – Flamenco Fitness, který najdete v našich programech.

Daria Lazucová a Sláva Burlac
Demisólisté Baletu Národního divadla v Praze

Oba manželé studovali na Státní moldavské taneční konzervatoři.  Působili ve Státní opeře Praha, například ve Svatebním páru v Adamově Giselle. Oba účinkovali ve Spící krasavici – poslední dcery cara, za kterou získal Sláva širší nominaci na Ceny Thálie 2010. Od sezony 2012/2013 jsou demisólisté Baletu Národního divadla v Praze a vidět je můžete v mnoha baletních představeních.

Markéta Maršálková
Lektorka jógy

Od Taneční konzervatoře hl. m. Prahy až k józe, kterou studovala v Indii. V průběhu své kariéry prošla průpravami téměř všech existujících jógových stylů a józe se věnuje aktuálně již 20 let. Jako jedna z mála lektorek vede jógové lekce všech druhů a různě je dle potřeby kombinuje.

Ilona Felgrová
Pedagožka klasického tance a baletu

Během své kariéry ztvárnila jako tanečnice mnoho rolí, mezi nimi například Giselle, Carmen, Manon Lescaut, Pia Fraus a další. Jako pedagog klasického tance působila na konzervatoři Taneční centrum Praha. Již léta se také věnuje pedagogické a choreografické práci v Dětském baletu Praha.

Natalija Kolva
Pedagog Pražské taneční konzervatoře se specializací na charakterní
a lidový tanec

Tehdejší sólistka Státní opery Praha, muzikálová tanečnice a choreografka, pedagog Pražské taneční konzervatoře se specializací na charakterní a lidový tanec.

MgA Zuzana Štarková
Pedagog klasického tance a scénické praxe

Absolventka Státní konzervatoře Praha, Akademie múzických umění a dlouholetá emeritní sólistka Státního divadla Ostrava a Laterny Magiky Praha. V současné době působí jako pedagog klasického tance a scénické praxe na Pražské taneční konzervatoři. Jako pedagog vede pravidelné semináře Dětského baletu Praha.

Sofie Stránská
Taneční pedagog, choreograf, osobní trenér a výživový poradce

Absolventka Taneční konzervatoře hl. m. Prahy a mezi lety 2005 – 2012 členka baletního souboru Státní opery Praha. Působila také jako lektor a choreograf v tančírně Petra Čadka, kde pracovala s dětmi. Dlouhá léta se věnovala i výživovému poradenství v lékařském domě Prahy 7. Nyní Sofie působí na Vysoké škole tělesné výchovy a sportu Palestra a samozřejmě jako lektor našich seminářů.